Rauffs Rim-Rapport

Her kommer den længe ventede fælg-rapport fra Ole Rauff.

Image
Ord og billeder af Ole Rauff

Image
Rauff har mange hjelme derhjemme.

 

Der findes mange dygtige skatere, men Rune Glifberg behøver vist ingen nærmere præsentation. Han har opnået det meste igennem over 20 år på et skateboard. Vundet utallige Vert og Bowl konkurrencer, top sponsorer, en smuk kone og 2 dejlige børn. Og så selvfølgelig en BMW M5 Stationcar med 300 HK. Til sådan en satan skal der bruges en rimelig bred profil på for- og bagfælge. Helt eksakt 255 i bag 245 i for. For Dem derude, som ikke kender til disse tal, kan det siges, at det er et par ordentlige basser!!! Og DEM skal der sateme også være plads til!


Image
Kaj-Shell er ikke typen, man giver sig i lag med.
 


Sådan et sæt koster normalt sådan cirka 27000 kroner! Men Rune have jo søgt på nettet, og fandt en gut i Hjerm tæt på HolsteBronx og den Famøse Jess Andersen Vert, som tilfældigvis havde fire brugte liggende i garagen.


Image
Mon Kaj-Shell er en stor kleppert?
 


En aften bliver Rauff ringet op af Maestro, som glædeligt beretter dette, og vi aftaler, at jeg agerer Rim Chauffør. Som sagt, så gjort. Rauff lejer en Ford Mondeo hos den lokale Shell tank, og kører til Hjerm en fredag aften i december. Der er mørkt derude på landet, men Rauff kører jo som chauffør med autoparts til daglig, og han finder hurtigt adressen i den lille jyske by.


Image
Rauff Rykker R